Hlavní obsah

Havárie deseti aut uzavřela D6, na Jindřichohradecku se zranili čtyři lidé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Deset aut havarovalo na náledí na dálnici D6 na 140. kilometru na Sokolovsku. Silnice byla několik hodin uzavřena, hasiči nemuseli nikoho vyprošťovat. Na Jindřichohradecku se při nehodě zranili čtyři lidé. Původní informace hovořily o pěti zraněných.

Foto: HZS Ústeckého kraje

Ilustrační foto

Článek

„Most u Transmotelu je ve směru ze Sokolova na Karlovy Vary uzavřen. Pravděpodobná příčina je nepřiměřená rychlost na namrzlém povrchu komunikace na mostě,” řekla Novinkám mluvčí policie Zuzana Týřová.

Podle mluvčího krajských hasičů Martina Kasala nebylo nutné nikoho vyprostit. Hasiči ale na místo posílali evakuační autobus kvůli vyššímu počtu účastníků nehody.

Vážná nehoda na Jindřichohradecku

Při dopravní nehodě osobního vozu Volkswagen Polo na Jindřichohradecku se také ve středu po 6:30 zranili čtyři lidé. Hasiči na místě nehody museli jednoho zraněného vyprostit z vozu.

Vrtulník záchranářů transportoval ženu s poraněním hrudníku do nemocnice. Ve voze cestovalo také dítě, které vyvázlo bez zranění, řekla mluvčí jihočeských záchranářů Petra Kafková. Podle původních informací utrpělo zranění také.

Nehoda se stala po 6:30 na vedlejší silnici u obce Blažejov. "Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému," uvedla mluvčí hasičů Vendula Matějů. Dodala, že hasiči v Jihočeském kraji od rána vyjížděli k devíti haváriím.

Reklama

Výběr článků

Načítám