Hlavní obsah

Na D1 se srazily kamióny a dodávky, dálnice je uzavřena

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Nehoda kamiónů a dvou dodávek komplikuje provoz na dálnici D1 ve směru na Brno. Hasiči předali dva zraněné muže záchranné službě. Dálnice je uzavřena, řidiči mohou místo objet skrz benzinovou stanici. Tvoří se kolony.

Nehoda D1Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala o půl třetí odpoledne na 4,5. kilometru. „U nehody dvou kamiónů a dvou dodávek na D1 u Průhonic zasahují pražští hasiči ze tří jednotek. Zraněné osoby jsme předali záchranné službě,“ informoval mluvčí hasičů Martin Kavka.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Záchranáři zasahují u nehody na D1

Řidiče jedné dodávky museli hasiči vyprostit. Záchranná služba ošetřila celkem dva muže. „Muž ročník narození 1980 z dodávky utrpěl pohmožděniny hrudníku a byl převezen do nemocnice v Motole,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Druhý muž je dosud v péči záchranářů a jak vážné má zranění, zatím není jasné.

Podle serveru dopravních informací mohli řidiči místo objet přes čerpací stanici. Přesto se vytvořila několikakilometrová kolona, která se po odstranění následků nehody začala kolem 18:30 pomalu rozjíždět. Příčiny nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám