Hlavní obsah

Mladík s dívkou v Jičíně napodobovali scénu z filmu Titanic. Zřítili se z vyhlídky

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zřejmě romantické záběry z filmu Titanic inspirovaly 18letou dívku a stejně starého chlapce k hrátkám na ochozu rozhledny Milohlídka v Jičíně. Při objímání ale uklouzli a jen náhodou jejich osmimetrový pád neskončil tragédií.

Foto: Policie ČR

Místo, kde došlo k pádu milenců z jičínské Milohlídky.

Článek

K události došlo v úterý odpoledne. Podle šetření policistů milenci vylezli na ochoz, kde se objímali. „Při otáčení oba uklouzli a spadli přes okraj ochozu do rokle z výšky asi osm metrů,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová.

Pomoc dvojici zavolala náhodná kolemjdoucí, která zaslechla křik a ránu. „Dívku z rokle vytáhli hasiči, ale mladíka museli vytáhnout na podvěsu záchranáři z vrtulníku,“ doplnila Kormošová.

Foto: Policie ČR

Místo, kde došlo k pádu milenců z jičínské Milohlídky.

Oba utrpěli blíže nespecifikovaná zranění, s kterými byli převezeni do královéhradecké fakultní nemocnice. „Měli štěstí, že se zastavili na odskoku paty zdi, protože pod ní je asi třicetimetrová strž,“ upozornila Kormošová.

Protože policisté nezjistili cizí zavinění a jelikož nemají podezření na žádné protiprávní jednání, věc založili.

Foto: Profimedia.cz

Leonardo Di Caprio a Kate Winsletová ve filmu Titanic. Dvojice mladých lidí ve scéně stojí bez držení na zábradlí na přídi lodi a objímá se.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám