Hlavní obsah

Noční demoliční jízda v Praze: Řidič naboural šest aut v jedné ulici

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Šest aut poničil v noci na středu 32letý řidič v Praze-Dejvicích. Jel příliš rychle a nezvládl svůj Opel Insignia, kterým následně naboural nejen auta, ale i značky. Opilý ani pod vlivem drog nebyl a na místě zaplatil pokutu. Nikdo nebyl zraněn.

BEZ KOMENTÁŘE: Noční nehoda v DejvicíchVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala kolem půl jedenácté večer v Jaselské ulici, kterou řidič projížděl. Podle mluvčího policie Jana Daňka však nepřizpůsobil rychlost svým schopnostem a vlastnostem vozidla a narazil nejprve do značek a koše.

Následně najel do jednoho zaparkovaného auta značky Škoda, které bylo odraženo na felicii a ta zase na fabii. Poškozena byla postupně ještě další tři auta. Jedno z nich skončilo na střeše u zdi domu, téměř zdemolovaná byla rovněž felicia.

„Policisté provedli u 32letého řidiče dechovou zkoušku a test na přítomnost drog. Oba byly negativní. Muž na místě souhlasil se zaviněním nehody a zaplatil pokutu. Škoda na šesti autech byla vyčíslena na 220 tisíc korun,“ řekl Novinkám Daněk.

Další škodu způsobil na dopravní značkách a majetku městské části. U nehody zasahovali také hasiči, ulice byla několik hodin uzavřena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám