Hlavní obsah

Strážníci zadrželi zfetovaného řidiče se zákazem řízení, kradenými koly a cizí značkou

Novinky, luh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V pátek ráno si strážníci z Prahy 12 všimli vozidla, které mělo rozbité jedno přední světlo, a auto zastavili. Při kontrole zjistili, že řidič nemá s sebou žádné doklady, má zákaz řízení, dvě horská kola v autě jsou kradená, registrační značka patří k jinému vozidlu a řidič byl navíc pod vlivem drog. Informovala o tom mluvčí policie Irena Seifertová.

Foto: Policie ČR

Muži ve voze vezli dvě horská kola, která odcizili v jedné obci nedaleko Prahy

Článek

Vozidla si pražští strážníci všimli v pátek ráno v Komořanské ulici. Po zastavení vozidla z důvodu rozbitého předního světla, se hlídka nestačila divit.

„Řidič jim sdělil, že u sebe nemá občanský průkaz, proto jim své nacionále nadiktoval ústně. Na výzvu, aby předložil řidičský průkaz, třicetiletý muž odpověděl, že mu byl před sedmi lety zadržen, že trest mu nyní vypršel a on bude žádat o navrácení. Sedmatřicetiletý spolujezdec strážníkům sdělil, že registrační značka na autě patří k jinému osobnímu vozidlu,” uvedla mluvčí.

Dvě horská kola, která vezli muži v autě, byla kradená. Oba muži se přiznali, že kola ukradli v jedné obci nedaleko Prahy. Vše dovršil řidič tím, že test na drogy byl pozitivní. Testu ho podrobila hlídka policie, která byla na místo přivolána.

Případem se nyní zabývají policisté.

Reklama

Výběr článků

Načítám