Hlavní obsah

Polámané nohy na kolotoči na Břeclavsku policie vyšetřuje jako obecné ohrožení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Břeclav

Policie vyšetřuje nestabilní kolotoč na Břeclavsku, na kterém se v sobotu zranilo sedm lidí, jako trestný čin obecného ohrožení z nedbalosti. Atrakci bude zkoumat znalec. Lidé utrpěli především zlomeniny nohou.

Foto: ZZS Jihomoravského kraje

Atrakce, na které se zranilo sedm lidí.

Článek

„Kriminalisté zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření z trestného činu obecné ohrožení z nedbalosti. V rámci šetření byl přibrán znalec z oboru strojírenství, který by se měl vyjádřit k příčině posunu atrakce,“ informovala mluvčí policie Kamila Haraštová.

Foto: ZZS Jihomoravského kraje

Atrakce, na které se zranilo sedm lidí.

Podle ní se v době nebezpečného nahnutí kolotoče na něm nacházelo 18 lidí. Obsluha ihned atrakci zastavila, přesto někteří lidé narazili nohama do kovového zábradlí.

Foto: ZZS Jihomoravského kraje

Atrakce, na které se zranilo sedm lidí.

Událost se odehrála v sobotu v podvečer při hodech v Zaječí. Zranili se dospělí i děti. „Týmy záchranářů ošetřily celkem sedm osob a čtyři z nich následně transportovaly do nemocnic. Všichni zranění byli při vědomí a utrpěli poranění končetin,“ sdělila mluvčí záchranářů Hedvika Kropáčová. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám