Hlavní obsah

Policie dopadla mladíky, kteří brutálně zbili cestujícího v metru. Vše zaplatíme, slíbili

– Praha

Pražští policisté dopadli dvojici mladíků, kteří na začátku června brutálně zaútočili na muže v metru. Poškozený je upozornil na nevhodné chovaní. Útočníci se k činu přiznali a chtějí své oběti zaplatit veškerou škodu.

BEZ KOMENTÁŘE: Skupina mladíků brutálně napadla cestujícího v pražském metruVideo: Policie ČR

 
Článek

„Jedná se o sourozence z Kladenska ve věku 22 a 23 let. Ke svému jednání se doznali a uvedli, že inkriminovaného dne přijeli do Prahy za zábavou, která ale skončila shora popsaným incidentem, ve kterém sehrál svou roli i alkohol,“ uvedl mluvčí policie Jan Rybanský.

Podle něj útočníci svého činu litovali a slíbili, že se poškozenému omluví a nahradí způsobenou škodu. Kriminalisté je následně obvinili z trestných činů ublížení na zdraví a výtržnictví. Hrozí jim až tři roky za mřížemi. „S ohledem na jejich dosavadní beztrestnost jsou obvinění stíháni na svobodě,“ podotkl Rybanský.

Napadení se odehrálo 3. června ve stanici Muzeum. Muž mladíky nejprve upozornil, aby se chovali slušně, ti odpověděli násilím. Na 38letého muže zaútočili a opakovaně ho udeřili pěstí do obličeje, až spadl na zem. Tam ho navíc jeden z agresorů kopl do obličeje.

Ostatní cestující podle policie napadenému muži nepomohli. Policie požádala o pomoc minulý čtvrtek, kdy zveřejnila video z incidentu. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám