Hlavní obsah

Policie našla majitele fotopasti z kabinky. Měl ji připravenou na sex s manželkou

– Zlín
Právo, jr

Policie našla muže, který nainstaloval podomácku vyrobenou fotopast v nákupním centru ve Zlíně. Podle jeho slov měla nahrát milostné hrátky s jeho manželkou, která ale nakonec nedorazila. Kvůli fotopasti policie obchod v sobotu evakuovala, protože si nakupující myslel, že jde o bombu.

Foto: Policie ČR

Policisté v nákupním centru

Článek

„Policistům se podařilo zjistit totožnost muže, který podomácku vyrobenou fotopast do kabinky nainstaloval. Jedná se o osmadvacetiletého muže ze Zlínska, který se policistům k umístění fotopasti přiznal,“ řekla v pondělí mluvčí zlínské policie Lenka Javorková.

„Ve výpovědi uvedl, že v sobotu, asi hodinu před oznámením o nalezení podezřelého předmětu, umístil do zkušební kabinky fotopast, aby si tam natočil hrátky se svou manželkou. Ta měla do obchodního centra dorazit za ním. Ovšem manželka nakonec přijít nemohla a osmadvacetiletý muž fotopast z kabinky zapomněl odnést,“ popsala děj Lenka Javorková.

Foto: Policie ČR

Pyrotechnik zjistil, že krabička je fotopast.

Když se muž prý chtěl pro krabičku vrátit, byla už na místě policie, hasiči a záchranná služba. Muž zpanikařil a z místa odešel.

Podle policie se muž nedopustil nějakého protiprávního jednání, ovšem práce policistů nadále pokračuje. „Prověřujeme pravdivost výpovědi osmadvacetiletého muže a rovněž prošetřujeme další okolnosti tohoto případu. Ve fotopasti nebyl uložen žádný záznam ani fotografie, ale bude podrobena dalšímu odbornému zkoumání,“ řekla mluvčí.

Ať už byla motivace muže jakákoli, jisté je, že se mu akce prodraží. Náklady spojené se zásahem policistů, hasičů a záchranné služby mu nikdo neodpustí. Ušlé tržby si spočítá i obchodní řetězec a přilehlé obchody.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám