Hlavní obsah

Opilý mladík naboural tři auta a utekl, policie ho chytila na opačném konci Prahy

Novinky, jap

Opilý mladík ve volvu naboural v noci na čtvrtek na pražském Podolském nábřeží tři auta. Utekl sice, ale po hodině ho dopadli policisté. Nadýchal téměř dvě promile.

Foto: Novinky

Nehoda na Podolském nábřeží v Praze

Článek

Nehoda se stala krátce po druhé hodině ráno na Podolském nábřeží.

„Řidič osobního vozidla naboural do Škody Octavia jedoucí před ním. Následně bylo vozidlo odhozeno na vedle stojící sloup a na dvě zaparkovaná auta značek Volkswagen a Škoda Octavia,” řekl Novinkám policejní mluvčí Jan Daněk.

Přivolaným policistům sdělili svědci nehody, že pravděpodobný viník z místa nehody utekl. V autě nechal pouze spolujezdce. Zraněného řidiče octavie pak do své péče převzali záchranáři.

Foto: Novinky

Nehoda na Podolském nábřeží v Praze

„Pátrání v okolí místa nehody proběhlo s negativním výsledkem. Pětadvacetiletého mladíka se podařilo vypátrat policistům z oddělení hlídkové služby IV. policejního obvodu až po třetí hodině ráno na Černém Mostě. Policisté mladíka podrobili dechové zkoušce, která proběhla s pozitivním výsledkem. Muž nadýchal téměř dvě promile alkoholu," doplnil mluvčí.

Zraněného řidiče octavie převezli záchranáři do motolské nemocnice. Řidič volva je nyní podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám