Hlavní obsah

Na dálnici D1 se srazily kamióny, řidič zemřel ve zdemolované kabině

• Aktualizováno

Nehoda dvou kamiónů v pondělí po poledni uzavřela dálnici D1 na 172. kilometru ve směru na Prahu. Při nehodě zemřel člověk. Policie dopravu odkláněla na 178. kilometru na Ostrovačice. V místě se vytvořila několikakilometrová kolona. Kolem 15:00 byl obnoven provoz jedním jízdním pruhem.

Foto: Václav Šálek, ČTK

Nehoda čtyř kamiónů blokovala 29. května pravý jízdní pruh dálnice D1 ve směru na Prahu na 181. kilometru u exitu Kývalka.

Článek

„Kamión se slovenskou registrační značkou narazil zezadu do před ním jedoucího nákladního automobilu," uvedl mluvčí policie Bohumil Malášek.

Řidiče ze zdemolované kabiny vyprošťovali hasiči. „Jeden z pacientů byl zaklíněný, musel být vyprošťován. Utrpěl ale mnohočetná poranění neslučitelná se životem," řekla mluvčí záchranné služby Hedvika Kropáčková.

Lehké poranění hlavy utrpěl i muž z druhého vozu, záchranná služba ho převezla na chirurgickou ambulanci do Fakultní nemocnice v Brně.

Nehoda čtyř kamiónů několik hodin blokovala pravý jízdní pruh dálnice ve stejném směru i na 181. kilometru u exitu Kývalka. V tomto případě se dva lidé zranili lehce, uvedla Kropáčková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám