Hlavní obsah

Po střetu s nákladním autem skončila honda v Praze na střeše

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Osobní vůz Honda skončil ve čtvrtek po střetu s nákladním automobilem na pražském Chodově převrácený na střeše. Zpátky na kola ho dostali až přivolaní hasiči.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda na pražském ChodověVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala krátce po 13. hodině na křižovatce ulic Türkova a V Benátkách. Protože osobní vůz, ve kterém cestovali dva lidé, skončil po nehodě převrácený na střeše, vyjeli na místo nejen policisté a záchranáři, ale také hasiči.

„Na místo jsme vyslali záchranářskou i lékařskou posádku a také inspektora provozu. Ošetřeni byli dva lidé, a to muž a žena z osobního automobilu. Žena utrpěla poranění horní končetiny a břicha a společně s mužem byla převezena na chirurgické oddělení vinohradské nemocnice,” řekla Novinkám mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Přivolaní hasiči zajistili místo nehody a po zadokumentování případu policií se postarali o převrácení automobilu zpátky na kola.

„Pomocí navijáku jednotka odstranila vozidla na okraj komunikace, zajistila místo nehody proti vzniku požáru a předala případ policii,” sdělil mluvčí hasičů Martin Kavka.

Jak potvrdil policejní mluvčí Jan Daněk, příčinu nehody policisté vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám