Hlavní obsah

V autě na Českolipsku našli mrtvého muže a mladou ženu

Právo, Novinky, ok, mip

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká Lípa
Aktualizováno

Mrtvého jednapadesátiletého muže a mrtvou šestadvacetiletou ženu našli o víkendu svědci v autě na Českolipsku. Policie nařídila pitvu zemřelých. Ta by měla napovědět, zda za smrtí dvojice nestojí někdo jiný.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Těla byla nalezena v sobotu poblíž obce Kvítkov u České Lípy. Podle informací Práva tvořili nalezení muž a žena v minulosti pár a společně bydleli v Chlumu u Dubé na Českolipsku. Šestadvacetiletá žena se pak ale se starším partnerem rozešla a odešla bydlet k matce do České Lípy.

Bývalý partner ji ale v sobotu zřejmě znovu vyhledal a odvezl autem z města. Rodina ženy ještě v sobotu kontaktovala policisty, ohlásila její zmizení a policie po ženě skutečně vyhlásila pátrání. To však skončilo nálezem mrtvých těl.

„Případem se zabývají krajští kriminalisté, kteří vyšetřují okolnosti a příčiny smrti obou nalezených. V této souvislosti nařídili kriminalisté pitvu,“ uvedla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Pitva podle ní proběhne v úterý. Do té chvíle nechtějí policisté případ blíže komentovat.

„V tuto chvíli provádějí kriminalisté nezbytné úkony trestního řízení podle trestního řádu, přičemž důležité pro posouzení případu budou i závěry pitvy,“ uzavřela Suchánková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám