Hlavní obsah

Klaun s pilou řezal v podchodu v Hulíně muže, amatérské video šetří policie

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kroměříž

Policisté na Kroměřížsku vyšetřují okolnosti vzniku scén hororového videa, při nichž v podchodu v Hulíně postava klauna naoko děsila procházející dívky a pak s motorovou pilou předstírala, že rozřezává tělo mladého muže. Na chování skupinky aktérů upozornili policii lidé na lince 158.

BEZ KOMENTÁŘE: Klaun s pilou řezal v podchodu muže, amatérské video šetří policieVideo: Policie ČR

 
Článek

„Od minulého úterý prověřujeme na základě telefonického oznámení na linku 158 jednání šestice mladých lidí, která v nočních hodinách v podchodu pro pěší u vlakového nádraží v Hulíně natáčela video, ve kterém muž v masce klauna s motorovou pilou děsil dvě aktérky hrající náhodné kolemjdoucí,“ informovala v úterý mluvčí kroměřížské policie Simona Kyšnerová.

Foto: Policie ČR

Klaun v podchodu v Hulíně

Podle ní se následně všichni přesunuli do podchodu vlakového nádraží a tam natáčeli další scénku, při které klaun motorovou pilou rozřezával mladého muže. V průběhu natáčení okolo procházelo několik cestujících, kteří vystoupili z vlaku.

Foto: Policie ČR

Klaun v podchodu v Hulíně

Policistům z Hulína se podařilo odhalit totožnost mladých lidí ve věku dvacet až šestadvacet let.

„Nyní zjišťujeme, zda se aktéři scének dopustili protiprávního jednání. V souvislosti s prověřováním případu žádáme svědky, kteří v úterý v nočních hodinách procházeli podchodem a natáčení viděli, aby nás kontaktovali na bezplatné lince Policie ČR 158 nebo na telefonním čísle hulínských policistů 974 675 741,“ řekla Kyšnerová.

„Zjišťujeme také, zda se tito aktéři nepodíleli i na natáčení videa, které vzniklo u jednoho z vlakových přejezdů údajně v Hulíně. Muž v masce klauna v něm přiběhl ke stojícímu autu a z kanystru vozidlo poléval nějakou tekutinou,“ doplnila mluvčí.

Foto: Policie ČR

Klaun v podchodu v Hulíně

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám