Hlavní obsah

Po čelní srážce dvou aut na Olomoucku bylo těžce zraněno roční dítě

Právo, Petr Marek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Roční dítě bylo ve čtvrtek těžce zraněno při čelním střetu dvou osobních aut u Velké Bystřice na Olomoucku. Vážná zranění utrpěla také matka dítěte. Řidička druhého auta vyvázla bez zranění, sdělila krajská policejní mluvčí Irena Urbánková.

Foto: ČR Policie, ČTK

Nehoda dvou osobních aut se stala u Velké Bystřice na Olomoucku.

Článek

Na místě museli zasahovat i hasiči. Co bylo přesnou příčinou nehody, stejně jako míru zavinění obou účastníků, vyšetřuje policie. Škoda zatím nebyla vyčíslena, sdělila Urbánková.

Osobní auto, které jelo ve směru od Ostravy, z neznámých příčin přejelo do protisměru, kde se čelně střetlo s osobním vozidlem jedoucím od Olomouce.

V jednom automobilu cestovala matka s dítětem. „Dítě z vozidla vyprostili před naším příjezdem okolo jedoucí řidiči, ženu jsme z havarovaného vozidla vyprostili my pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení. Ve druhém vozidle nebyl nikdo zraněn, jeho řidička ale skončila v péči psychologa“ řekla Právu mluvčí krajských hasičů Vladimíra Hacsiková.

Foto: ČR Policie, ČTK

Roční dítě se těžce zranilo 20. října při nehodě dvou osobních aut u Velké Bystřice na Olomoucku.

Dítě podle mluvčího zdravotnické záchranné služby Zdeňka Hošáka utrpělo velmi vážná poranění v oblasti hlavy.

„Po komplexní prohlídce a ošetření jej v kritickém stavu naše posádka přepravila na oddělení urgentního příjmu Fakultní nemocnice v Olomouci,” řekl. Maminka dítěte podle jeho slov utrpěla zhmožděniny celého těla a několik menších řezných poranění. Přepravena byla do Vojenské nemocnice v Olomouci.

Komunikace je v místě nehody zcela uzavřena. Policisté provádějí odklon dopravy přes okolní obce.

Reklama

Výběr článků

Načítám