Hlavní obsah

Nehoda dvou osobních aut u Hranic na Přerovsku si vyžádala šest zraněných

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šest lidí utrpělo v sobotu zranění při čelní srážce dvou osobních aut u sjezdu z rychlostní silnice D1 u Hranic na Přerovsku. K nehodě došlo hodinu před polednem, na místě zasahoval vrtulník a čtyři posádky výjezdových základen Zdravotnické záchranné služby Olomouckého kraje.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Při nehodě u Hranic na Přerovsku se v sobotu zranilo šest lidí.

Článek

„Při dopravní nehodě došlo ke zranění šesti osob. Na místo vzlétl vrtulník s posádkou letecké záchranné služby z Olomouce a dále k místu vyrazily dvě posádky z Hranic a návazně další posádka RZP z Olomouce,“ informoval mluvčí Zdravotnické záchranné služby Olomouckého kraje Zdeněk Hošák.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Při nehodě u Hranic na Přerovsku se v sobotu zranilo šest lidí.

„Vážně zraněného sedmapadesátiletého muže s poraněními postihujícími více části těla po ošetření, stabilizaci a následné imobilizaci přepravila posádka vrtulníku na oddělení urgentního příjmu Fakultní nemocnice v Olomouci. Dalších pět žen se zraněním lehčího charakteru v podobě odřenin, pohmožděnin a podezření na možné zlomeniny, přepravily posádky po komplexní prohlídce a ošetření k navazující péči do nemocnic v Hranicích a Olomouci,“ sdělil Hošák.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám