Hlavní obsah

Patnáctiletá dívka se na Chebsku pokusila podříznout kamarádku

Právo, Rudolf Voleman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Z pokusu vraždy obvinila karlovarská krajská policie teprve patnáctiletou dívku, která se pokusila u jednoho z rybníků na Chebsku ubodat nožem svoji stejně starou kamarádku a podříznout jí hrdlo.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Zahájili jsme trestní stíhání mladistvé dívky, kterou jsme obvinili z pokusu vraždy. Vzhledem k věku obou dívek se ale nebudeme k případu blíže vyjadřovat,“ uvedla mluvčí karlovarské krajské policie Zuzana Týřová. „V případě prokázání viny hrozí mladistvé vzhledem k jejímu věku trest odnětí svobody až na devět let,“ dodala mluvčí.

Co bylo příčinou útoku, je zatím předmětem policejního vyšetřování. Podle informací Práva dívka vytáhla u rybníka na svou kamarádku nůž, se kterým jí zasadila několik bodných ran. Nakonec se jí chystala podříznout hrdlo, ale kamarádka ji údajně uprosila, aby zavolala záchranku.

Patnáctiletá dívka byla záchranáři ošetřena s mnohačetnými bodnými a řeznými zraněními. Vážně zraněnou dívku musel transportovat do nemocnice vrtulník. Podle informací Práva nůž minul životně důležité orgány o několik milimetrů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám