Hlavní obsah

Strážníci se v Praze srazili s motorkářem, jeho stroj se rozlomil na dva kusy

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Nehodu motorkáře se služebním autem městské policie vyšetřují od pondělního odpoledne policisté v Praze. Strážníci se podle informací z místa otáčeli do protisměru. Motorka se po nárazu zlomila na dva kusy.

BEZ KOMENTÁŘE: Strážníci se v Praze srazili s motorkářem, stroj se rozlomil na dva kusyVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala před půl druhou odpoledne v Libušské ulici. Řidič auta městských strážníků zajel k betonovým svodidlům, která tam jsou kvůli uzavřenému sjezdu, a chtěl se zřejmě otočit do protisměru, avšak přehlédl přijíždějícího motorkáře.

„Události se začali zabývat policisté z oddělení dopravních nehod, kdy v ohledu na další vývoj cele situace, nemůžeme vyloučit, že si vyšetřovaní události převezmou kriminalisté," řekl mluvčí policie Tomáš Hulan bez dalších podrobností.

Více informací neměl ani mluvčí strážníků Jan Čihák. „Vyšetřování je v kompetenci policie. Ta musí zjistit viníka,” dodal Čihák.

„Muž ročník narození 1995 utrpěl zranění dolních a horních končetin, byl převeden do umělého spánku a po ošetření převezen do nemocnice v Motole,“ řekl Novinkám mluvčí záchranářů Matěj Hříbal.

Reklama

Výběr článků

Načítám