Hlavní obsah

Z okna v Liberci vypadla žena. Za ní vyskočil muž, který ji odnesl neznámo kam

Liberec

Liberečtí kriminalisté vyšetřují násilný trestný čin, který se odehrál ve středu. Svědek jim nahlásil, že z okna vypadla žena a za ní vyskočil muž. Když policisté na místo přijeli, našli stopy po násilí a dítě. Po 24leté ženě i muži se však slehla zem a kriminalisté mají obavu, že jí jde o život.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaná žena

Článek

Svědek zavolal na tísňovou linku ve středu krátce před 23. hodinou s tím, že viděl, jak v ulici Vaňurova v Liberci, poblíž autobusového nádraží, vypadla z okna bytu ve zvýšeném přízemí nějaká žena. Z okna za ní vyskočil i neznámý muž a ženu odnášel pryč.

Hlídky už pár nenašly. „Na adrese našli policisté nezletilého chlapce, který byl v bytě sám. O toho se nejprve sami postarali a poté vyrozuměli Odbor sociálně-právní ochrany dětí, který chlapce umístil do dětského zařízení,“ informovala mluvčí policie Vlasta Suchánková.

V bytě pak detektivové našli kolem stovky stop, ze kterých je podle nich patrné, že v bytě došlo k násilí. Policisté znají totožnost ženy – je to 24letá Valentyna Poshtak. Jméno muže zatím neznají. Právní kvalifikace zatím stanovena nebyla.

Žena je vysoká je 160 až 180 centimetrů. Má střední postavu, hnědé vlnité vlasy a zelené oči. Informace o pohybu nebo pobytu ženy přijme linka 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám