Hlavní obsah

Řidič audi předjížděl přes dvojitou čáru, peugeot se kvůli němu srazil s kamiónem

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řevničov

Zatím neznámý řidič audi předjížděl ve čtvrtek večer mezi Řevničovem a Krušovicemi na Rakovnicku přes dvojitou plnou čáru a způsobil nehodu osobního vozu s kamiónem. Řidič audi z místa ujel, řidič dalšího osobního auta utrpěl při havárii zranění a byl převezen do nemocnice.

BEZ KOMENTÁŘE: Střet osobního auta s kamiónem u ŘevničovaVideo: Novinky

 
Článek

"Na silnici I/6 mezi Krušovicemi a Řevničovem na Rakovnicku došlo ve večerních hodinách ke střetu osobního vozu Peugeot a kamiónu. Řidiče peugeotu měl podle prvotních informací ohrozit řidič vozu Audi, který předjížděl v místě, kde je to zakázáno. Řidič peugeotu se následně střetl s protijedoucím kamiónem. Vůz Audi z místa nehody ujel," sdělil Novinkám policejní mluvčí Jakub Vinčálek.

Na místo okamžitě vyjeli hasiči a záchranáři. O pomoc byl požádán vrtulník letecké záchranné služby.

"V době našeho příjezdu byl již zraněný řidič osobního vozu v péči záchranářů. Řidič kamiónu vyvázl bez zranění. Naše jednotky z Rakovníka a Stochova zasypaly uniklé provozní kapaliny sorbentem a uklidily vozovku," řekl Novinkám na místě velitel zásahu.

Policisté museli silnici na několik hodin obousměrně uzavřít. Osobní vozy mohly místo objet přes Kroučovou a Hředle. Kamióny a autobusy musely počkat v koloně.

Několik svědků, včetně řidiče kamiónu, popsalo policistům průběh nehody. Vše podle nich začalo tím, když řidič audi předjížděl přes dvojitou plnou čáru na rovném a přehledném úseku.

V protisměru přitom ohrozil protijedoucího řidiče peugeotu, který dostal smyk a narazil do jedné ze zadních náprav kamiónu. Náraz byl tak silný, že z vozu vymrštil celý motor, který pak skončil v příkopu.

"Řidič utrpěl naštěstí jen lehké zranění a do nemocnice ho dopravila sanitka. Vrtulník byl cestou odvolán," dodal velitel zásahu.

Reklama

Výběr článků

Načítám