Hlavní obsah

Útočnice z Teska zabíjela nožem, který vzala z regálu. Čeká ji obvinění z vraždy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Žena, která je podezřelá z vraždy nakupující v obchodním centru na pražském Smíchově, si vražednou zbraň pořídila přímo v obchodě. Oběť si vybrala náhodně, informovala v pátek mluvčí policie Iveta Martínková.

BEZ KOMENTÁŘE: Místo vraždy v obchodním domě. Archivní záběryVideo: Novinky

 
Článek

„Třiatřicetiletá žena si ve smíchovském nákupním centru vyhlédla zcela náhodou oběť, kterou se rozhodla usmrtit několika ranami nožem. Vražednou zbraň si žena opatřila přímo v obchodě,“ uvedla Martínková.

Dále také potvrdila původní informaci Novinek, že žena byla propuštěna ve čtvrtek z psychiatrické léčebny. Podle ČTK její léčbu nenařídil soud.

Kriminalisté útočnici podezřívají z vraždy, obviněna by měla být ještě během pátku. Momentálně se nachází v policejní cele.

Policii zajímají okolnosti propuštění

„Motivem, duševním stavem obviněné a okolnostmi jejího propuštění z psychiatrického zařízení se kriminalisté nadále zabývají,“ konstatovala mluvčí.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Incident se odehrál přímo mezi regály obchodu.

Útok se odehrál krátce po 14. hodině přímo mezi regály obchodního domu Tesco. Podle svědků se obě ženy nejdříve přetahovaly o kabelku. Ani rychlá pomoc nepomohla a 54letá oběť útoku zemřela. Pachatelka neutíkala a v klidu počkala na policisty. [celá zpráva]

„Potvrzuji, že se jedná o pacienta v minulosti léčeného v Psychiatrické nemocnici Bohnice, propuštěného ve stabilizovaném stavu, s nastavenou medikací a za plného vnímání reálného světa. Vzhledem k vyšetřování případu Policií ČR není možné k tomuto případu poskytovat bližší informace,“ řekl deníku Právu ředitel psychiatrické nemocnice Martin Hollý. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám