Hlavní obsah

Policie hledá svědky z parníku, kteří mohli vidět tragický střet loďky a skútru na Orlíku

Právo, orh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písek

Policisté hledají svědky nedělní tragédie z Orlíku, kde se poblíž zámku srazil vodní skútr s lodí. Osmnáctiletá dívka po střetu zemřela. Policisty zajímají fotky a videa od svědků z parníku, který v době havárie okolo projížděl.

Foto: Policie ČR

Skútr si policisté odvezli

Článek

„Kriminalisté předpokládají, že někdo z pasažérů výletního parníku, který se pohyboval poblíž, mohl vše natočit nebo vyfotit. Případní svědci mohou volat na telefonní číslo 974 235 320 nebo na linku 158,“ uvedla mluvčí písecké policie Kamila Čuřínová.

Nehoda se odehrála přibližně na 157. říčním kilometru poblíž zámku. Na skútru jeli dva mladí muži, na loďce osmnáctiletá dívka a 31letý muž. Poblíž výletního parníku došlo ke střetu skútru a loďky. Mladá dívka byla těžce zraněna a v nemocnici zemřela. Muž z lodě utrpěl zranění, se kterými byl převezen k ošetření, a osádka skútru byla ošetřena na místě. [celá zpráva]

„Přesný průběh tragické události je nyní předmětem prošetřování, kriminalisté vyslýchají svědky, zajistili jsme obě plavidla a nařízena je také pitva zemřelé dívky,“ doplnila Čuřínová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám