Hlavní obsah

Při nehodách na Vysočině jeden muž zemřel, další dva jsou zraněni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Padesátiletý řidič osobního automobilu v pondělí zemřel po havárii na Havlíčkobrodsku. Spolujezdkyně vyvázla bez zranění, ale záchranáři ji z preventivních důvodů převezli na vyšetření do nemocnice. Další vážné zranění si vyžádala hromadná nehoda na Třebíčsku, kde bourala čtyři auta. Ke kolizi zřejmě přispěla také namrzlá silnice.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nehoda na Havlíčkobrodsku se stala před 05.30 na silnici II/150 u Hněvkovic. „Řidič osobního auta Ford Focus vyjel mimo komunikaci, narazil do stromu a vozidlo se převrátilo na střechu,” uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková.

Řidič podle ní podlehl na místě vážným poraněním. Provoz policisté řídili kyvadlově.

Hromadná nehoda čtyř aut na obchvatu Moravských Budějovic na Třebíčsku v pondělí ráno zastavila provoz na hlavním tahu na silnici I/38 mezi Jihlavou a Znojmem. Dva lidé byli zraněni, jeden z nich těžce. Policisté odklánějí dopravu přes město. Vytvořila se několikakilometrová kolona.

Nehoda dvou osobních a dvou dodávkových automobilů se stala po 08.00. „Osobní auta se střetla čelně, místo je neprůjezdné,” konstatovala Čírtková.

Jeden z řidičů byl podle ředitelky krajských záchranářů Vladislavy Filové s těžkým zraněním převezen do nemocnice v Brně, druhý s lehčím zraněním do Třebíče. K nehodě podle policistů zřejmě přispěla namrzlá silnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám