Hlavní obsah

Žena na ubytovně ubodala svého partnera

Právo,
Liberec

Obvinění ze zločinu vraždy si vyslechla 34letá žena z Frýdlantska. Liberečtí kriminalisté ji podezírají, že v noci na neděli zabila svého druha.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policisté vyjížděli na základě oznámení záchranné služby do Nového Města pod Smrkem na Frýdlantsku. „Lékaři tam na ubytovně resuscitovali 58letého muže s bodným poraněním,“ uvedla krajská policejní mluvčí Vlasta Suchánková. Po zhruba 45minutové neúspěšné resuscitaci konstatovali smrt.

„Po vyhodnocení situace nebylo pochyb o tom, že si muž zranění nemohl způsobit sám, převzali celou záležitost krajští kriminalisté. Na místě pracovali celou noc, zajišťovali stopy a důkazní materiál,“ pokračovala Suchánková.

V souvislosti s tímto činem zadrželi detektivové 34letou družku muže, která je podezřelá z jeho zabití. Ženu obvinili z vraždy a v pondělí podali návrh na její vzetí do vazby.

“Podle všeho předcházela násilnému činu hádka mezi dvojicí, po které žena napadla muže nožem. V případě odsouzení ji hrozí trest odnětí svobody na deset až osmnáct let,“ dodala policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám