Hlavní obsah

Sériový lupič opět udeřil. Po přepadu banky vyhrožoval prodavačce v optice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražský sériový lupič opět udeřil. Neznámý muž, který už přepadl prodejnu se zvířaty a banku, si tentokrát vybral optiku, odkud si odnesl několik tisíc korun. Policisté se v pondělí znovu obrátili na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání.

BEZ KOMENTÁŘE: Lupič si tentokrát vybral optikuVideo: Policie ČR

 
Článek

Potřetí pachatel loupil ve Skandinávské ulici 25. září po osmé hodině večer. Použil svou prověřenou metodu, a sice papír s instrukcemi a požadavkem na vydání peněz. Ten zdůraznil výhružkou, že má pistoli.

„Prodavačka ve strachu o svůj život lupiči vložila finanční hotovost ve výši téměř patnácti tisíc korun do černého igelitového pytle, který si s sebou podezřelý přinesl. Muž následně i s penězi z místa odešel neznámo kam,“ informovala mluvčí policie Iveta Martínková.

Během vyšetřování podle ní vyšlo najevo, že s největší pravděpodobností loupil v březnu v prodejně se zvířaty a na konci srpna v bance. [celá zpráva]

Dej mi peníze, mám pistoli!Video: Policie ČR

I přes zveřejnění těchto případů a podoby pachatele se kriminalistům zatím nepodařilo lupiče zadržet.

Podezřelý je ve věku mezi 30 až 35 lety, střední, zhruba 180 centimetrů vysoké postavy. Má světlou pleť a strniště kolem pusy a tváře. Nad bradou má větší důlek. Není také vyloučeno, že se může jednat o Slováka.

Informace o totožnosti muže přijme linka 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám