Hlavní obsah

Náraz rozlomil auto vejpůl, 19letá řidička nepřežila

Novinky, zpe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek ráno havarovala na Hodonínsku devatenáctiletá řidička, která s automobilem značky Ford Ka dostala smyk a vjela do protisměru, kde se střetla se Škodou Octavií. Náraz rozdělil ford na dvě části, dívka na místě podlehla vážným zraněním, informoval policejní mluvčí Petr Zámečník.

Foto: Policie ČR

Náraz byl tak silný, že rozdělil ford na dvě části.

Článek

Nehoda se stala mezi obcemi Moravský Písek a Polešovice. „Řidička z neznámé příčiny vjela na pravou krajnici a při pokusu o vyrovnání vozidla a vrácení se zpět do svého jízdního pruhu se vozidlo dostalo do smyku,“ uvedl Zámečník.

S autem následně vjela do protisměru, kde se bočně střetla s protijedoucím autem. Náraz byl tak silný, že ford rozdělil na dvě části.

Foto: Policie ČR

Škoda Octavia, do které devatenáctiletá řidička narazila.

„Při nehodě utrpěla dívka závažná poranění, kterým na místě podlehla. V protijedoucím vozidle byla těžce zraněna šestašedesátiletá řidička i její dvaaosmdesátiletý spolujezdec,“ popsal Zámečník s tím, že přesné příčiny nehody policisté vyšetřují.

Tragická nehoda se ve čtvrtek stala také na Pelhřimovsku, kde náraz auta do stromu nepřežil šestadvacetiletý řidič. Příčinou této nehody byla pravděpodobně nepřiměřená rychlost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám