Hlavní obsah

Knokautoval hosta na toaletách, ten upadl do bezvědomí a musel na operaci

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští kriminalisté už více než měsíc pátrají po útočníkovi z bohnického baru, který na toaletách bezdůvodně napadl opilého mladíka, jenž upadl do bezvědomí. Agresor utekl a zraněného hosta našel až barman.

Foto: Policie ČR

Podoba pachatele sestavená policií

Článek

Útok se odehrál o valentýnském večeru kolem čtvrté hodiny ranní. Novinky o něm ve čtvrtek informovala mluvčí policie Jana Rösslerová.

„Podnapilý třiadvacetiletý mladík odešel na toaletu, kde z ničeho nic a bezdůvodně inkasoval velkou ránu do hlavy a vzápětí upadl do bezvědomí. Až kolem páté hodiny pak barman nalezl mladíka v jedné z kabinek,“ uvedla mluvčí policie.

Napadený poté odešel domů, kde vystřízlivěl. Následující den však musel vyhledat lékaře a nakonec skončil na operačním sálu.

Kriminalisté podezřívají dosud neznámého muže z trestného činu těžkého ublížení na zdraví ve stadiu pokusu, za což mu hrozí až desetileté vězení. Informace k totožnosti pachatele přijme linka 158.

Útočník je asi 20letý muž, 185 centimetrů vysoké sportovní postavy. Má světlou pleť, krátce střižené tmavé vlasy a na obličeji řídké chmýří. Oblečený byl do džínových kalhot a černé sportovní bundy. „Podle kriminalistů je mladík vídán v baru jednou až dvakrát měsíčně ve společnosti svých kamarádů,“ doplnila Rösslerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám