Hlavní obsah

Zloděj ukradl ojedinělou buginu, natočily ho kamery na pumpách

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policisté žádají o pomoc při pátrání po odcizené bugině, která zmizela z parkoviště v Praze-Satalicích na začátku ledna. Ukradená bugina je raritou, v ČR jezdí pouze tři takové typy. Pachatele navíc zaznamenaly kamery na dvou čerpacích stanicích.

Majitel hledá svoji ojedinělou čtyřkolkuVideo: Policie ČR

 
Článek

Zmizení buginy značky Meitian Go-Kart registrační značky 6A 8669 nahlásil majitel v neděli 5. ledna s tím, že předchozí večer zaparkoval v ulici Hálova. Motorovou čtyřkolku vyrobenou v roce 2011 v hodnotě 80 tisíc korun neznámý pachatel odcizil během noci.

Foto: Policie ČR

Policisté pátrají po ojedinělé bugině

Policisté zveřejnili záznamy z kamer dvou čerpacích stanic v Horních Počernicích, na kterých pachatel zastavil, aby si zatelefonoval, a pak pokračoval ve směru do centra.

Foto: Policie ČR

Pachatele zachytily kamery

Podle majitele jezdí v ČR takových bugin 10, z toho tři jsou červené a čtyři závodní. „Tato odcizená čtyřkolka má všechny čtyři blatníky výše položené, chladič pochází z vozu Škoda Felicia a pětistupňová převodovka z vozidla Daewoo Matiz,“ informovala Novinky mluvčí policie Jana Rösslerová.

Foto: Policie ČR

Policisté pátrají po ojedinělé bugině

Majitel buginy k popisu dodal: „Na bugině se nacházejí dva větráky a upravoval jsem chlazení motoru tak, že hadice jsou umístěny a nastaveny nestandardně. Navíc jsem upravil elektroinstalaci ovládající benzinovou pumpu – místo spínacího relátka je drát ve tvaru písmene U.“

Informace o pachateli nebo čtyřkolce přijme linka 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám