Hlavní obsah

Chlapec s velkýma modrýma očima a silným akné v Praze osahával dívky

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dvě mladé dívky na začátku srpna narazily v Praze-Bohnicích na mladíka, který si je vyhlédl v autobuse a po vystoupení je začal osahávat. Jednu z nich dokonce povalil na zem, ale když začala křičet, utekl. Policisté ho podezírají z trestného činu výtržnictví.

Podezřelý prošel pod kamerou u východu z eskalátoruVideo: Policie ČR

 
Článek

Oba incidenty se staly 4. srpna kolem 18.00. První slečna pachatele zaujala v autobusu číslo 177, ze kterého vystoupila na zastávce Čimický háj. Ve Vřešové ulici ji mladík zezadu objal a začal osahávat na intimních místech. Po dívčině křiku beze slov odešel.

Druhá dívka mladíka upoutala na zastávce Katovická. „Dívka vystoupila na konečné stanici Mazurská a mladík ji pár metrů sledoval. Protože ale pršelo, dívka popoběhla a mladík se za ní rozběhl. Před domem v Krynické ulici ji pak povalil na zem a sahal jí do rozkroku. Dívka ovšem začala křičet a mladík opět beze slova zmizel,“ vylíčila v pátek mluvčí pražské policie Jana Rösslerová.

Foto: Policie ČR

Mladík v maskáčových kraťasech osahával dívky v Praze

Kriminalisté se domnívají, že jde o mladého muže okolo osmnácti let, který zřejmě bydlí na sídlišti Bohnice. Násilník je asi 175 centimetrů, štíhlé postavy a podle výpovědí obou dívek má velmi hubené ruce. Má krátké hnědé vlasy, velké modré oči, výrazné lícní kosti, ve tváři hluboké jizvy a silné akné.

Oblečen byl do tříčtvrtečních kalhot maskáčového vzoru s kapsami a hnědého trička s krátkým rukávem. Na zádech měl batoh tmavé barvy a na hlavě čepici.

Policisté ho podezírají z trestného činu výtržnictví, za což mu hrozí až dvouleté vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám