Hlavní obsah

Manželce hrozil zabitím a vypálením domu

Právo, ch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třeboň

Zapálením domu a zabitím hrozil v sobotu v noci manželce devětačtyřicetiletý muž z Třeboně. Ženě hrozil už v minulosti, tentokrát dokonce přinesl kanystr benzínu a navíc začal po domě rozlévat neznámou tekutinu.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

„Nebylo to poprvé, co jí takto vyhrožoval, a žena tak dostala oprávněné obavy o svůj život. Zavolala proto o pomoc,“ popsala Právu incident jindřichohradecká policejní mluvčí Hana Millerová.

Dodala, že policejní hlídka na místo okamžitě vyrazila poté, co se o výhrůžkách dozvěděla. Násilníka, který kladl odpor na zahradě domu, policisté zadrželi a skončil v policejní cele na obvodním oddělení v Třeboni. Nyní čeká na rozhodnutí, zda soudce rozhodne o jeho vzetí do vazby.

„Mezi tím však už převzal záznam o sdělení podezření, že se dopustil přečinu nebezpečné vyhrožování a svým jednáním naplnil rovněž znaky vykázání osoby ze společného obydlí,“ upřesnila Millerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám