Hlavní obsah

Lupič šel na obsluhu pumpy s pistolí, prodavačka se zákazníkem ho vyhnali

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Policie se v pondělí obrátila na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po lupiči, který minulý čtvrtek večer přepadl obsluhu čerpací stanice na rozcestí u obce Bělkovice – Lašťany na Olomoucku. Lupič si z čerpací stanice nakonec nic neodnesl, protože ho prodavačka se zákazníkem z prodejny vyhnali.

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadení čerpací staniceVideo: Policie ČR

 
Článek

„Neznámý pachatel maskovaný kuklou přes obličej a s pistolí v ruce vstoupil do budovy čerpací stanice kolem 21.35 hodin. Pod pohrůžkou krátké střelné zbraně požadoval po obsluze vydání peněz,“ řekla Právu olomoucká policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Žena podle ní odmítla lupiči peníze vydat. „Společně s osobou, která byla na čerpací stanici přítomna, pak pachatele odradili od dalšího jednání. Lupič z místa utekl,“ uvedla mluvčí.

Foto: Policie ČR

Lupič ohrožoval obsluhu zbraní.

Pachatelem byl muž vysoký asi 185 centimetrů, maskovaný v obličeji pletenou, khaki zelenou kuklou. Oblečenou měl šedou bundu a maskáčové kalhoty, přes rameno tašku. Na rukách měl oblečené bílé rukavice. Je možné, že jde o leváka.

Foto: Policie ČR

Lupič ohrožoval obsluhu zbraní.

„Policie přijme informace o totožnosti lupiče a hledá svědky loupežného přepadení,“ konstatovala Štrbáková. Se svými informacemi se mohou případní svědci přihlásit prostřednictvím telefonní linky 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám