Hlavní obsah

Při srážce aut na Jičínsku zemřeli dva lidé, tři jsou zraněni

Právo, pra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jičín
Aktualizováno

Dva muži zahynuli ve čtvrtek krátce před jednou hodinou odpoledne na rovné silnici mezi obcemi Konecchlumí a Úlibice na Jičínsku. Čelní střet dvou osobních vozidel odnesly zraněními dvě ženy a pětileté dítě.

Foto: Vladislav Prouza, Právo

Řidič Hondy vjel z neznámých důvodů do protisměru.

Článek

„Úsek komunikace první třídy, kde k nehodě došlo, je stále uzavřen. Provoz je veden po objízdných trasách,“ informovala ve tři hodiny odpoledne jičínská policejní mluvčí Hana Klečalová.

Nehodu podle prvotních poznatků policie způsobil 62letý muž za volantem Hondy Civic. Senior z doposud nezjištěných příčin přejel na naprosto rovném silničním úseku do protisměru, kde čelně narazil do plně obsazeného vozu Hyundai Getz. Následky čelního střetu byly tragické.

Foto: Vladislav Prouza, Právo

V osobním autě zemřel řidič, dva ženy a dítě byly zraněny.

„Oba řidiči zemřeli na místě,“ sdělila mluvčí. Dvojici žen a pětileté dítě transportovali záchranáři s různými zraněními do nemocnic. Těžce zraněna byla 38letá žena, kterou přepravil vrtulník do královéhradecké fakultní nemocnice, Její 60letá spolujezdkyně z hyundaie a dítě měly utrpět lehká zranění.

Nehodu navíc nepřežil pes cestující spolu s mrtvým seniorem.

Foto: Jan Kočvara, Mapy.cz

Při srážce aut na Jičínsku zemřeli dva lidé, tři jsou zranění

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám