Hlavní obsah

Opilí motorkáři bez řidičského průkazu tězce zranili dvě spolujezdkyně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva motocykly se v sobotu brzy ráno střetly na silnici u obce Provodov na Zlínsku. Stroje řídili dva mladíci ve věku 16 a 19 let, oba byli pod vlivem alkoholu a nevlastnili řidičský průkaz. Na jejich chování doplatily dvě spolujezdkyně ve věku 14 a 17 let, které utrpěly velmi vážná zranění.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

"Jednalo se o střet motorek, které jely proti sobě. Okolnosti nehody dále vyšetřujeme," uvedla krajská mluvčí policie Jana Macalíková.

Zatímco řidiči vyvázli z nehody s lehkými poraněními, dívky skončily ve zlínské nemocnici na ARO s těžkými mnohačetnými zraněními. Jednu z nich následně vrtulník přepravil do brněnské nemocnice.

"Mladší dívka měla mnohačetná zranění například hlavy či dolní končetiny. Ve velmi vážném stavu jsme ji převezli na ARO," řekl mluvčí ZZS Zlínského kraje Petr Olšan. Druhá dívka měla například zlomeninu v obličeji a další mnohačetná poranění závažného charakteru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám