Hlavní obsah

„Zvolním a začnu si víc užívat.“ Stírací los Černá perla nadělil padesátníkovi milionovou výhru

Novinky, Sazka

Chcete si život vychutnávat plnými doušky, ale na plnění některých snů vám chybí prostředky? Muž v tomto příběhu na tom byl podobně, pak mu ovšem Černá perla přihrála hlavní výhru v podobě částky 1 000 000 Kč a spolu s ní mu vlila do žil novou krev.

Foto: Sazka

„Zvolním a víc si začnu užívat.“ Černá perla nadělila padesátníkovi milionovou výhru

Článek

„Sázím už déle než dvacet let a losy mě ze všech her baví nejvíc. Líbí se mi na nich, že okamžitě vím, jak na tom jsem, a také si užívám tu chvíli napětí při stírání,“ vyprávěl nám s úsměvem při návštěvě Sazky.

Věrnost se vyplácí 

Pro svůj výherní los si došel do oblíbeného tabáku, kde příležitostně nakupuje. Když s Černou perlou v kapse dorazil domů a začal jednotlivá políčka stírat, byl poměrně nervózní. A jakmile uviděl, že právě vyhrál hlavní výhru, zatajil se mu dech.

„Nebudu vám lhát – nejdřív jsem tomu vůbec nevěřil. Seděl jsem s losem v ruce, prsty se mi klepaly a nějakou chvíli mi trvalo, než jsem to celé zpracoval,“ popisoval svou prvotní reakci. Vzápětí dodal, že si políčka raději několikrát zkontroloval a až poté se o novinku podělil se svou partnerkou.

Srdce ze zlata 

A jak se nový milionář cítí? V první řadě se mu ulevilo, protože se na nějaký čas zbaví všech finančních starostí. Také si chce víc užívat života a výhra mu to prý značně usnadní. Jak přesně se s ní chystá naložit, si ale nechal pro sebe.

Prozradil nám však alespoň to, že má v plánu přispět na charitu. „Pomáhat ostatním je pro mě opravdu důležité. V životě jsem měl hodně štěstí, a pokud mohu, moc rád se rozdělím s těmi, kdo ho tolik neměli,“ usmíval se při vyprávění.

Udělejte si radost i vy 

Možnost udělat dobrý skutek je jen jeden z důvodů, proč si šťastlivec bude losy kupovat i nadále. Výběr má opravdu pestrý a kdo ví, třeba ho příště zláká vábivý Čokoládový sen. Ten během stírání voní po čokoládě a ukrývá v sobě téměř milion sladkých odměn.

Nemáte mlsný jazýček? Nevadí, vyhrát fantastické částky můžete třeba i se Zlatou rybkou, Rentiérem nebo Matesem. A vyhrát můžete také přes internet na stránkách Sazky. Všechny online losy najdete na tomto odkazu.

Výhra z dnešního příběhu pochází z již ukončené emise stíracích losů Černá perla.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Výběr článků

Načítám