Hlavní obsah

Změnou dodavatele elektřiny a plynu opravdu ušetříte

Komerční článekEurope Easy Energy a.s.

Víte, jaká je úplně nejjednodušší a nejen pro běžnou domácnost ta vůbec nejefektivnější cesta, jak snížit své náklady na energie? Změna dodavatele! Správný dodavatel elektřiny a plynu může znamenat úsporu v řádech tisíců až desetitisíců ročně!

Europe Easy Energy

Článek

Mrazivé teploty, které panovaly nejen v zimě, ale doprovázely i jarní dny v tomto roce, se bohužel projeví i na průměrné ceně za energie oproti loňskému roku. Tento rozdíl by měl být kolem deseti procent. Proto se nabízí otázka… Zvolili jste si už toho nejlepšího dodavatele elektřiny a plynu?

3E je sázka na jistotu, která se opravdu vyplatí

Právě teď je ta nejvhodnější doba na to, vybrat dodavatele který vám nejen ušetří peníze, ale jako svému klientovi nabídne i kvalitní servis.

Ceny plynu i elektřiny, které Europe Easy Energy nabízí, patří stabilně na cenovou špičku! Společnost 3E navíc zahájila rok 2013 s novými, výhodnějšími tarify. Kromě těch standardních nabízí nyní také zvýhodněné tarify Junior a Senior.

S Europe Easy Energy uzavíráte smlouvu na dobu neurčitou, navíc bez jakýchkoliv skrytých poplatků. Pro stávající zákazníky má 3E zaveden bonus v podobě asistenční služby a věrnostního programu. Navíc tato společnost připravila kampaně: „Přiveď souseda“, „1+1“ a „Elektřina 500“.

Více naleznete na www.3-e.cz

 Vstupte s námi do světa energie! Změnu dodavatele vyřešíme za Vás

Přechod k 3E je velmi jednoduchý a jedná se ve své podstatě o formalitu. Nemusíte nikam chodit, smlouvu uzavřete on-line, kdykoliv a z pohodlí Vašeho domova. Změnu energie vyřídíme za Vás. Vše samozřejmě zcela ZDARMA.

Europe Easy Energy, nový dodavatel plynu domácnostem Prahy 6

30. 4. 2013 proběhla historicky druhá elektronická aukce na dodávky elektřiny a plynu pro domácnosti. Městská část Praha 6 nabídla svým občanům možnost odběru těchto dvou komodit za výhodných podmínek. Každý občan této městské části tak měl možnost se registrovat do již zmíněné aukce. Společnost 3E nabídla přihlášeným domácnostem bezkonkurenční cenu plynu a stala se tak jejich novým dodavatelem. Europe Easy Energy uspěla i v první elektronické aukci tohoto typu, o dodávkách elektřiny a plynu domácnostem v Říčanech.

Výběr článků

Načítám