Hlavní obsah

Zlaté momenty nás všech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlatá cihla jednomu z vás. Vánoční soutěž Radiožurnálu k výročí 20 let České republiky přinese pravou zlatou cihlu tomu, kdo se nejlépe vyzná ve zlatých momentech naší země.

ČESKÝ ROZHLAS

Článek

Bude to přesně 20 let, co vznikla samostatná Česká republika. K této příležitosti pořádá Český rozhlas 1 – Radiožurnál vánoční soutěž plnou zlatých okamžiků naší samostatné historie, které překročily běžné hranice. Okamžiků, o kterých nám posledních dvacet let přinášeli reportéři Radiožurnálu pravidelné informace. Hlavní výhrou bude zlatá cihla od společnosti SAFINA, Ford B-MAX a zájezd pro 2 osoby do Maroka od Blue Style.

Soutěž již má od 26. 11. svá první kola za sebou a s nimi i spoustu zajímavých okamžiků, jak z historie naší vlasti, tak z úst zajímavých hostů, kteří se ve studiu Radiožurnálu v rámci "zlatých okamžiků" střídají každý den. Tyto okamžiky si můžete připomenout s námi na zlatemomenty.cz, kde máte jedinečnou možnost do soutěže se zapojit, o výherci ještě není rozhodnuto. Soutěž vrcholí den před Vánocemi. Poslouchejte Radiožurnál.

Zlatá cihla čeká na jednoho z vás.

Výběr článků

Načítám