Hlavní obsah

Zase doma? Uspořádejte si efektivně svůj home office

Novinky, MSI Czech & Slovak

Každý z nás potřebuje doma svůj vlastní koutek. Studium na dálku, home office a přetvoření domácího prostředí na to pracovní se stalo za poslední dva roky standardem. Někdy zápasíme s hledáním monitorů a počítačů, které by měly dobrý poměr cena/výkon, jindy zápasíme s místem. Pojďme se podívat na pár nápadů a rad, jak výběr usnadnit.

Foto: MSI Czech & Slovak

MSI jde s dobou. Home-office je tu a naše pohodlí a zdraví při práci se konečně dostává do popředí

Článek

Stolní PC nebo All-in-One? Co vybrat?

Velké herní mašiny zabírají hodně místa, spotřebují dost elektřiny a stojí nemalé peníze. Notebooky zase mají malý displej, nízký výkon a jejich vysoká cena nejednoho z nás odradí.

Spojení Mini PC se správným monitorem nebo rovnou All-in-One počítač přinese výkonu tak akorát, a přitom jde o prostorově a finančně úspornější řešení.

Mini PC – Nenápadný parťák

Mini počítač je malá, ale šikovná krabička, u které snadno zapomenete, že ji máte. Na výběr máte od základních na brouzdání po internetu, psaní reportů a hraní karet až po solidní mini mašinky, které zvládnou práci s grafikou nebo i méně náročné hry.

Ať už se rozhodnete pro výkonnější Cubi 5 10M nebo lehčí a tišší Cubi N JSL, pořád se bude jednat o počítač, který na stole nezabere více než 12x12 cm. O něco větší jsou pak počítače PRO DP21. S velikostí 20x20 cm mají prostor nejen na silnější procesory 11. generace, ale i na větší úložiště, více paměti a další možnosti připojení.

Foto: MSI Czech & Slovak

Vysoký výkon v malém balení

Všechny verze si můžete sami vylepšit a přidat paměti RAM nebo disk. K tomu máte bezplatnou aktualizaci na Windows 11 a možnost montáže VESA, díky které můžete svůj Mini PC bezpečně připevnit na monitor.

All-in-One – parťák na všechno

Pokud chcete svůj počítač vybalit, zapojit a rovnou pracovat, není co řešit. All-in-One šetří místo na stole a díky integrovaným komponentům v obrazovce nebudete bojovat se změtí drátů. Velký IPS displej s funkcemi Anti-Flicker a Less Blue Light kombinuje syté barvy, plynulý obraz a šetří oči. Vaše záda a krk nebudou trpět díky ergonomicky nastavitelnému stojanu, kterým disponuje např. Modern AM241P.

Foto: MSI Czech & Slovak

S počítači All-in-One je vše snadnější. Jednoduché zapojení znamená jednoduchou práci

Navíc nemusíte nic dalšího dokupovat. MSI All-in-One přichází s web kamerou, klávesnicí a myší.

Monitor – praktický a stylový parťák

Ať na práci, učení nebo volnočasové aktivity, monitor musí sedět. Aby zapadnul do interiéru je jedna věc, musí být ale nastavitelný a zamezit tomu, že naše oči z celodenního sledování obrazovky trpí.

Proto jsou MSI monitory řady PRO vybaveny technologiemi eliminující blikání obrazu a snížení vyzařování modrého světla, které způsobuje bolesti hlavy z unavených očí a nekvalitní spánek. A pokud navíc dychtíte po stylovém a elegantním monitoru, neměli byste opomenout řadu Modern – vítěze Red Dot Design Award 2021. Všechny monitory MSI mají široké spektrum možností, od typu panelu až po nastavitelný podstavec. Záleží pouze na vaší představě a výběru.

Foto: MSI Czech & Slovak

Monitory, které chrání vaše zdraví a k tomu dobře vypadají. MSI řady Modern a PRO

Některé z uvedených produktů budou dostupné v průběhu prosince 2021. Rozcestník produktů MSI naleznete tady a produkty v prodeji tady.

Výběr článků

Načítám