Hlavní obsah

Zajistěte si ceny elektřiny a plynu a buďte v klidu

Novinky, MND a.s.

MND, Moravské naftové doly vydávají nové ceníky, které novým i stávajícím zákazníkům zajistí neměnnou výhodnou cenu u plynu až do 30. 6. 2023 a u elektřiny do 31. 12. 2022.

Foto: MND a.s.

Zajistěte si ceny elektřiny a plynu a buďte v klidu

Článek

Od 20. 4. 2021 mají noví i stávající zákazníci MND možnost sjednat si nový Plyn z první ruky - Ceník eLéto23. Ten jim přinese výhodnou neměnnou obchodní cenu 708 Kč za MWh s DPH až do 30. 6. 2023. Zákazníkům, kteří si pro odběr plynu od nás tento ceník vyberou, budeme posílat faktury výhradně elektronicky na email a přeplatky výhradně na účet. Díky tomu šetří zákazníci nejen přírodu, ale i náklady na obsluhu odběrného místa – proto od MND kromě výhodné ceny získají i snížené měsíční poplatky za jeho správu.

„Aktuálně ceny elektřiny i plynu na burzách stoupají. Jejich zajištění na delší období je proto věc, kterou každému nyní rozhodně doporučuji. Pevnou cenu z pohodlí domova si mohou zařídit za stejných podmínek jak noví, tak samozřejmě i stávající zákazníci,“ doplňuje Jan Sýkora, ředitel marketingu MND, a. s.

Modelový příklad úspory s ceníkem Plyn z první ruky – Ceník eLéto23

Foto: MND a.s.

Přehled platný k 20. 4. 2021 pro distribuční zónu GasNet.

Od stejného termínu – tedy 20. 4. 2021 – mají zákazníci navíc možnost zajistit si u MND i ceny elektřiny, a to s ceníkem Proud – Ceník 2022. Cena jim pak zůstane neměnná až do 31. 12. 2022. Díky tomu mohou ušetřit oproti základnímu ceníku MND až 12 % z ceny za MWh. Pokud si zákazníci smlouvu sjednají online, tak získají další zvýhodnění v podobě snížení stálého měsíčního platu o 30 Kč. Toto zvýhodnění se týká pouze nových odběrných míst u MND

V tabulce níže můžete vidět srovnání ceníku elektřiny Proud – Ceník 2022 Online oproti ceníku ČEZ na dobu neurčitou. Při daných parametrech můžete u MND dosáhnout úspory až 1 333 Kč.

Modelový příklad úspory s ceníkem Proud - Ceník 2022 Online

Foto: MND a.s.

Přehled platný k 20. 4. 2021 pro sazbu D02d, jistič do 3× 10 A, spotřebu 2,5 MWh/rok a distribuční zónu ČEZ.

„Věříme, že naši zákazníci možnost zajištění si ceny na delší dobu ocení. Po jejich sjednání se totiž budou moci věnovat příjemnějším věcem, než je hlídání cen,“ komentuje Jan Sýkora, ředitel marketingu MND, a. s.

Spočítejte si svou úsporu na naší kalkulačce nebo si pro nezávaznou kalkulaci u MND zdarma zavolejte na 800 400 500 a zajistěte si výhodné ceny plynu i elektřiny!

Odebírat energie od MND je sázkou na jistotu, což potvrzují nejen výsledky uvedených výzkumů, ale i stávající spokojení zákazníci. Chcete se k nim přidat i vy? S MND převedete energie online. Jednoduše a z pohodlí domova – přímo zde.

Výběr článků

Načítám