Hlavní obsah

Záhada! V nové sázkové kanceláři se jenom vyhrává!!!

Novinky, www.gambrinus.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA (gam) - Poslední dobou jsou stále častěji slyšet zprávy o nové sázkové kanceláři, v níž se údajně jenom vyhrává. Rozhodli jsme se přijít této záhadě na kloub!

Článek

Nijak nás nepřekvapilo, že o nové sázkové kanceláři již ví každý, kdo rád sází. Jeden z těch, co už jejích služeb využil, pan Martin M. z Plané nad Lužnicí, potvrzuje: "Opravdu je to tak. Zaregistrujete se a pak už jen sázíte na své oblíbené fotbalové ligy a vyhráváte. Nevím, kdo za tím vším stojí, ale užiji si vzrušení ze hry a ještě mám možnost vyhrát slušné ceny. Takže ať je to kdo je to, dělá rozhodně dobrou práci," směje se pan Martin.  

Kdo tedy stojí za záhadnou kanceláří? Je vůbec možné, aby se v ní jenom vyhrávalo? Ano! Nová sázková kancelář totiž vznikla pod hlavičkou značky Gambrinus a najdete jí na internetové adrese www,gambrinus.cz. Je určena všem fanouškům fotbalu, sázek a dobrého piva. Na zmíněné internetové adrese lze sázet nejen na zápasy české fotbalové Gambrinus ligy, ale i dalších evropských lig. Stačí se pouze zaregistrovat na  www,gambrinus.cz a poté je sázkařům automaticky připočten kredit 500 G korun. Ty mohou sázet na vybrané zápasy stejně jako v každé jiné sázkové kanceláři.

Měsíční odměňování 50 nejlepších hráčů daného měsíce

1.                                sportovní taška Gambrinus

2.                                batoh Gambrinus

3.                                fotbalový míč

4.-15.                        mikina Gambrinus

16.-35.                      tričko Gambrinus

36.-50.                      klíčenka Gambrinus

Ceny pro 200 nejlepších hráčů Nové sázkové kanceláře:

1.                                sázkový tiket Tipsport v hodnotě 10 000,- Kč

2.-3.                          240 plechovek piva Gambrinus 0,33l            

4.-20.                        cena dle vlastního výběru (let balónem, tandemový seskok padákem, bungee jumping, sportovní taška Gambrinus plná oblečení a piva )

21.-30.                      sada oblečení Gambrinus

31.-200.                    další ceny z nové kolekce Gambrinus (trička, Gambrinus        nože, Gambrinus USB porty, míče, poukázky na pivo apod. ) 

Výběr článků

Načítám