Hlavní obsah

Žádný učený z nebe nespadl, ale v Raiffce na Proseku v Praze se jím může stát

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Naše dynamická a turbulentní doba s sebou nese technologické inovace takovou rychlostí, že je často nejsme schopni ve stejném tempu implementovat do praxe. Zásadní proměnou procházejí i tak konzervativní povolání jako je bankéř. Jak vše rychle vstřebat, naučit se to podstatné, vědí na školící pobočce v Raiffce.

Raiffeisenbank

Článek

Být bankéřem v dnešní době znamená zvládnout naráz několik řemesel, mít potřebný set dovedností a znalostí. „Být dobrým bankéřem, ale v první řadě znamená, mít rád lidi, rád se s nimi vídat, povídat, věnovat jim skutečnou a stálou pozornost a umět poskytnout rady, které budou mít pro klienta cenu,“ říká Vladimír Kreidl, člen představenstva Raiffeisenbank odpovědný za retail.

Současně do bankovnictví proniklo mnoho nových technologií, takže vedle lidí musí mít bankéř rád i je a osedlat je tak, aby sloužily jemu i klientům. A do třetice je třeba rozumět produktům, které právě banka nabízí, a penězům jako takovým nad rámec základní finanční gramotnosti.

Aby člověk toto vše zvládl a byl plnohodnotným a moderním bankéřem, nemusí prosedět dlouhé roky na univerzitě. Stačí, aby měl chuť a základní předpoklady a vše potřebné se u nás naučí.

Komplexní „výuku“ poskytuje naše školící pobočka v Praze na Proseku. Zde bankéř nováček kromě klasické teoretické bankéřské výbavy získá i praxi. Obsluhuje totiž skutečné klienty a může si v bezpečném prostředí s profi podporou v zádech vyzkoušet na vlastní kůži jednání s klienty banky. „Nováčky učíme mimo jiné také to, jak správně podat ruku, jak dobře zvládnout řeč svého těla, aby se klient cítil dobře,“ říká Marie Koubová, ředitelka pobočky, která do světa vypustila už desítky bankéřů nováčků pevných v kramflecích už na startu.

Máte-li chuť vstoupit do světa bankovnictví a mít výjimečně dobré podmínky na startu, přihlaste se na naši školicí pobočku v Praze na Proseku.

Výběr článků

Načítám