Hlavní obsah

Zachyťte jedinečné okamžiky novým smartphonem Huawei P10

Novinky, http://consumer.huawei.com/cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prémiový smartphone Huawei P10 je špičkou mezi fotomobily. Druhou generací duálního fotoaparátu, na jehož vývoji se podílela fotografická společnost Leica, doplňuje přední fotoaparát nově rovněž certifikovaný německou legendou. Co všechno trojice fotoaparátů nabízí? Podívejte se na 5 nejzajímavějších fotografických funkcí smartphonu Huawei P10.

Ilustrační fotografie

Článek

1.    Profesionální portréty

Na vytvoření kvalitní portrétní fotografie už nepotřebujete drahý fotoaparát s profesionálním objektivem. Duální fotoaparát Leica 2.0 využívá speciální 3D technologii, která precizně rozpozná fotografovaný obličej a umožňuje tak jeho plnou ostrost, zatímco pozadí fotografie je profesionálně rozostřené (bokeh). Při fotografování portrétu Huawei P10 analyzuje až 190 charakteristických rysů. I díky tomu budou vaše portréty naprosto dokonalé.

Ilustrační fotografie

2.    Dokonalé selfie snímky

Selfie fotky jsou v posledních několika letech jedním z fenoménů v oblasti mobilní fotografie. Navzdory tomu však většina mobilních výrobců přední selfie fotoaparát zanedbává. Společnost Huawei se nyní snaží fanoušky selfies podpořit a poprvé uvádí ve svém smartphonu Huawei P10 přední fotoaparát, na jehož vývoji rovněž spolupracovala německá fotografická společnost Leica. Nový 8MPx snímač zachycuje více světla a umožní vám fotit kvalitní atmosférické fotografie, jak za denního světla, tak i večer. Fotoaparát také rozpozná, když se rozhodnete udělat skupinové selfie a automaticky se přepne do širokoúhlého režimu.

Ilustrační fotografie

3.    Atmosférické černobílé fotografie

Už u Huawei P9 si uživatelé oblíbili atmosférický černobílý režim. Druhá generace duálního fotoaparátu Huawei P10 přichází s kvalitním 20MPx černobílým snímačem. Barevný snímač disponuje 12MPx. V kombinaci s optikou Leica SUMMARIT-H s clonou f/2,2 a optickou stabilizací obrazu vytváří Huawei P10 fotografie nejvyšší kvality. Černobílý režim dodává fotkám podmanivou atmosféru a umělecký dojem. V monochromatickém režimu můžete také nově nastavit funkci „Portrét“.

Ilustrační fotografie

4.    Zábavné malování světlem

Funkce „Malování světlem“ je už standardní součástí nejnovějších modelů Huawei. K dispozici nabízí čtyři umělecké režimy: „Stopy koncových světel“ určené pro zachycení světel aut v noci, „Hedvábnou vodu“ pro umělecké zachycení tekoucí vody, „Cestu hvězd“ pro snímání pohybu hvězdné oblohy a asi nejzábavnější režim „Světelné graffiti“. Ten vám umožní prostřednictvím nejrůznějších světelných zdrojů (jako jsou prskavky, svíčky, světla atd.) v reálném čase psát nebo malovat obrázky do snímaného záběru.

Ilustrační fotografie

5.    PRO režim

Profesionální „PRO“ režim ocení zejména pokročilí uživatelé, fotografičtí nadšenci stejně jako i skuteční profesionálové. Tento režim nabízí, podobně jako třeba profesionální digitální zrcadlovky, plnou kontrolu nad fotografickými parametry. Huawei P10 umožňuje nastavení expozice, hodnoty ISO, rychlosti závěrky nebo typu autofocusu. Uživatelé si mohou rovněž manuálně nastavit i vyvážení bílé.

Ilustrační fotografie

Pořízené fotografie mohou uživatelé následně díky funkci „Highlights“, vytvořené ve spolupráci s kultovní značkou GoPro, zpracovat do atraktivní video prezentace se zajímavými efekty, přechody i hudbou a podělit se tak o tyto speciální momenty se svými známými.

Více informací o produktech Huawei naleznete na http://consumer.huawei.com/cz

Výběr článků

Načítám