Hlavní obsah

Zabojujte s mastnou pletí a rozšířenými póry s novinkami v čištění pleti od Yves Rocher

Novinky, Yves Rocher

Lesk, nedokonalosti, rozšířené póry... Mastná pleť nemůže správně dýchat, v důsledku čehož vznikají černé tečky, pupínky a další nedokonalosti. Věděli jste, že tento problém trápí až 74 % evropských žen a mnohé další po celém světě? Specialisté v péči o pleť z Yves Rocher proto vyvinuli řadu na čištění mastné pleti s mátou v srdci složení.

Foto: Yves Rocher

Důkladné čištění pleti dokáže minimalizovat póry a regulovat tvorbu mazu.

Článek

Francouzská kosmetická značka Yves Rocher je známá svým přístupem k přírodě a světu rostlin. Složení každého produkty je pečlivě promýšleno, aby nabízelo jen to nejlepší pro potřeby pleti. Právě aktivní látky rostlinného původu hrají ve výrobcích hlavní roli. Nová řada PURE MENTHE obsahuje hned několik produktů na výběr. Všechny mají jedno společné – výtažek z organické máty, která je pěstovaná udržitelným a ohleduplným způsobem v Bretani.

Foto: Yves Rocher

Nová řada PURE MENTHE pro smíšenou a mastnou pleť.

Máta peprná má osvěžující a čisticí účinky pro smíšenou a mastnou pleť. Čištění pleti každý den ráno a večer napomáhá k odstraňování nečistot a regulaci tvorby kožního mazu. Jen dokonale odlíčená a čistá pleť může správně dýchat a plnit svoji funkci.

Zářivá pleť bez lesku

Pokud se vaše pleť leskne a póry jsou velmi viditelné, vyzkoušejte Tonikum s okamžitým zmatňujícím účinkem od Yves Rocher. Tonizující dvoufázová textura s obsahem pudru z něj dělá jedinečný produkt, který účinně absorbuje přebytečný maz a zjemňuje strukturu pokožky.

Ráno a večer nezapomeňte pleť důkladně vyčistit pomocí Čisticího gelu. Ten ji zbaví nečistot, make-upu i přebytečného mazu. Pleť tak bude připravená na regeneraci a může lépe vstřebat následnou péči v podobě krému nebo séra.

Foto: Yves Rocher

Čisticí gel s mátou vyčistí a osvěží pleť

Jednou až dvakrát týdně si dopřejte také peeling, který odstraní odumřelé buňky, a masku, která stahuje póry a bojuje proti černým tečkám.

Výběr článků

Načítám