Hlavní obsah

Za únavou může být nedostatek železa

Novinky, floradix

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bojujete s únavou? Pak raději neobviňujte změnu klimatu a času a pátrejte dál. Únava má totiž řadu příčin. Jednou z méně známých, leč zejména u žen poměrně častých, je nedostatek železa – pro naše tělo nepostradatelného prvku.

Za únavou může být nedostatek železa

Článek

Železo má vliv na krvetvorbu a přispívá k tvorbě hemoglobinu, tím se podílí na přenosu kyslíku v těle. Ovlivňuje i řadu dalších metabolických procesů. Jeho dostatek či doplnění proto pomáhá snížit únavu. Denní spotřeba železa by měla být kolem 15 mg, což vyžaduje konzumaci pestré stravy.

Jako doplněk pestré stravy doporučujeme Floradix, tekutý přípravek podle tradiční receptury, který je optimálním zdrojem k doplnění železa a přispívá ke zmírnění únavy.

Pro tělo je železo obsažené ve Floradixu dobře vstřebatelné díky formě glukonátu železnatého i dalším obsaženým látkám, mezi které patří vitamíny B2, B6, B12, C, med, výtažky z bylin a ovocných šťáv.

Floradix neobsahuje alkohol, laktózu, konzervační látky, barviva ani syntetické přídatné látky. Doporučená maloobchodní cena doplňku stravy Floradix je 299 Kč (balení 250 ml). K dostání je v lékárnách, v prodejnách dm a v drogeriích TETA.

Za únavou může být nedostatek železa

Floradix je nejprodávanější přípravek se železem v Německu. Pokud vás zajímá zdravý životní styl, zaregistrujte se na www.liftecklub.cz.

V registračním formuláři vyplňte promo kód NOVINKY052015. Můžete získat nejen zajímavé slevy, ale i mnoho užitečných informací a dárky za nasbírané body.

Výběr článků

Načítám