Hlavní obsah

(Za)milujte se bez brýlí!

Novinky, Johnson & Johnson

Nová generace kontaktních čoček přináší novou úroveň pohodlí

Foto: Stanislava Dvořáková

Desítky modelů, zejména automobilů všech druhů a značek, zaplnily vitríny výstavní síně muzea.

Článek

Mladí lidé na celém světě stále častěji řeší své problémy se zrakem pomocí kontaktních čoček. V dnešním uspěchaném životním stylu je potřeba jednoduchosti používání a celodenního pohodlí nošení kontaktních čoček jednoznačně na prvním místě.

Johnson Johnson, největší zdravotnická firma na světě, přichází nyní na trh s novou generací kontaktních čoček, které oba výše zmíněné požadavky plně splňují. Jedná se o nový silikonhydrogelový materiál, který jako první na světě obsahuje navíc unikátní  složku HYDRACLEAR, která zvlhčuje čočku v celém jejím obsahu. To umožňuje udržet přirozený slzný film na povrchu oka mnohem déle, než tomu bývá u běžných čoček, které mohou být nepohodlné a mohou dráždit na oku na konci dne. Nové kontaktní čočky ACUVUE ADVANCE with HYDRACLEAR poskytují pocit pohodlí i na konci dlouhého denního nošení. Navíc silikonhydrogelový materiál zajišťuje  vysokou propustnost pro kyslík a oko tak může dobře dýchat i s nasazenou čočkou.

Vysoká optická kvalita čoček ACUVUE ADVANCE with  HYDRACLEAR a UV filtr u čoček od společnosti Johnson Johnson je samozřejmostí. Pro zjednodušení manipulace je čočka opatřena značkou rub-líc. Tyto čočky se používají v režimu výměn po 14 dnech (častější výměna čoček znamená snížení rizika komplikací).

Každý nový zájemce o vyzkoušení pohodlí těchto čoček dostane zdarma 1 pár  a čisticí roztok. Je třeba zaplatit pouze poplatek za vyšetření a aplikaci čoček. Kontaktní čočky se aplikují a prodávají v očních ambulancích a ve specializovaných prodejnách oční optiky.

Více o kontaktních čočkách značky ACUVUE na www,acuvue.cz.

Výběr článků

Načítám