Hlavní obsah

Výhoda online úložiště a proč jeho řešení využívá stále více firem

Novinky, Vodafone

Dostupnost, flexibilita a zabezpečená data – přesně tato slova jsou dnes nejčastěji spojována s úspěšným podnikáním. Online úložiště představuje řešení, které je spojuje všechny–až s jistotou 99,9 %.

Foto: Vodafone

Online úložiště

Článek

Online úložiště: nejlepší přítel úspěšného podnikání

Online úložiště (nebo také cloud) umožňuje nahrávat a stahovat data z jakéhokoli zařízení kdekoli si zamanete, v Čechách nebo na druhé polovině zeměkoule. Ke svým datům se dostanete přes klasický webový prohlížeč nebo třeba aplikaci v telefonu. Víte, jak ho využít pro vlastní podnikání?

Online úložiště nerozbijete

Říká se, že svět se dělí na dvě skupiny: jedni mají osobní zkušenost se ztrátou dat a druzí svá data bezpečně zálohují. Ztráta dat může znamenat fatální následky, a dokonce položit celou firmu, proto je důležité svá data pečlivě střežit.

Online úložiště se těší stále větší oblibě především pro svou bezpečnost. Podnikatelé, kteří svá data zálohují například na externí disky, musí počítat s jejich selháním a zálohovat svá data na více místech. Online úložiště se vám nerozbije ani neztratí a můžete si do něj uložit mnohem větší objem dat.

Šance, že o svá data v online úložišti přijdete, je téměř nulová. Soubory, které omylem smažete, lze zpětně obnovit. Navíc si můžete být jisti, že jsou vaše data opravdu v bezpečí uložena v neustále střežených a perfektně zabezpečených datových centrech.

K datům se dostanete odkudkoliv

Pospícháte na důležitou schůzku, ale rozbil se vám počítač? Potřebujete rychle nahlédnout do firemních dokumentů? Ke svým datům se můžete jednoduše připojit z telefonu nebo jakéhokoli jiného zařízení, které máte zrovna po ruce. Nahrávat, stahovat i procházet data online můžete kdykoli si zamanete.

Se soubory můžete pracovat přímo online. Obrovskou výhodou je průběžné ukládání, díky kterému se nemusíte obávat ztráty rozpracovaného dokumentu. Jednoduchá služba, kterou oceníte například na služební cestě nebo při práci z domova.

Snadné sdílení

Příliš velkým přílohám v e-mailu a shánění volných disků už dávno odzvonilo. K datům, které máte ve svém úložišti, můžete udělit přístup dalším uživatelům. Ti se k vámi sdíleným souborům či celým složkám dostanou kliknutím na odkaz, který jim pošlete, a to jednoduše a bez nutnosti instalace programů či aplikací. Vždy máte kontrolu nad tím, komu co sdílíte. Stejně snadno můžete oprávnění také odebrat nebo soubor rovnou smazat.

Zapomeňte na obyčejnou kancelář. Přejděte na Kancelář+

Se službou pro podnikatele Kancelář+ od Vodafone Business můžete své podnikání rozjet naplno, ať jste kdekoli. Šetřete čas a využijte službu, která vám pomůže vyřešit více věcí najednou. Najdete v něm:

  • Microsoft OneDrive: Cloudové online úložiště OneDrive od Microsoftu o velikosti 1TB. Díky němu máte vždy přístup ke svým fakturám, objednávkám a dalším důležitým dokumentům. Bezpečně a online.
  • Přesměrování hovorů: Zákazníci volají do kanceláře, ale vás čeká důležitá schůzka na opačném konci republiky? Se službou přesměrování hovorů budete dostupní v kanceláři, doma i na cestách.
  • 120 bodů měsíčně do Vodafone Galerie: odborné články, novinky, zkrátka veškerý relevantní obsah k vašemu podnikání, který vám pomůže růst.

Výběr článků

Načítám