Hlavní obsah

Všehochuť grilů

Komerční článek

Ať si říká, kdo chce, co chce, příjemné chvíle strávené u jídla na čerstvém vzduchu s rodinou nebo přáteli jsou k nezaplacení. Jen si to představte: vůně masa se line vzduchem a spokojený smích a zábava je slyšet až k sousedům.

Foto: Mountfield

Článek

Grilovací sezóna je za dveřmi, možná s ní už někdo ve chvílích krásného počasí začal. Pokud jste milovníci grilování a zvažuje koupi nového grilu, jistě oceníte nabídku Mountfieldu. Gurmáni mohou vybírat z grilů všech druhů a velikostí. Dáváte přednost praktickým grilům na plyn? Nedáte dopustit na klasické grilování na dřevěném uhlí? Či snad máte raději moderní elektrické grily? Ať už zvolíte jakoukoli variantu, neodejdete s prázdnou. Vyškolení prodavači navíc pomohou s výběrem správného grilu a poradí ohledně fungování, takže se budete moci rozhodovat v klidu a se všemi potřebnými informacemi.

 Na uhlí, na plynu i na elektřině

Jestliže nedáte dopustit na klasiku s vůní dřevěného uhlí, máme pro vás skvělou zprávu: Mountfield rozšířil nabídku o grily na dřevěné uhlí se slavným jménem Jamie Oliver!

Jamie Oliver dobře ví, co ke své práci potřebuje.

Jamie Oliver klade důraz na kvalitu a navíc sám rád griluje, a tak si grily navrhuje a testuje osobně. Není proto divu, že přišel na trh s celou vlastní řadou grilů. Patří do ní přenosné grily Go BBQ a Park BBQ, klasické grily na dřevěné uhlí Tall Boy, Sizzler One a Classic One a špičkově vybavené grily Sizzler Premium a Classic Premium. Všechny jmenované grily se liší velikostí i výbavou, ale mají jedno společné: vyhovují vysokým nárokům kuchaře profesionála. Určitě s nimi budete spokojeni i vy.

Jamie Oliver dobře ví, co ke své práci potřebuje.

Jamie Oliver dobře ví, co ke své práci potřebuje.

Dáváte přednost pohodlnému grilování na plynu? Vsaďte na poctivé grily, které pomohlo vyladit k dokonalosti mnoho generací: Professional, Titan či Imperial jsou pro vás to pravé! Renomovaný americký výrobce Char-Broil je vybavil unikátním patentovaným systémem TRU-Infrared, který pracuje s infračerveným teplem. Díky němu budou steaky ďábelsky dobré: šťavnaté uvnitř a s lahodnou kůrčičkou na povrchu.

Jamie Oliver dobře ví, co ke své práci potřebuje.

Jamie Oliver dobře ví, co ke své práci potřebuje.

Nečekejte až na léto – vybavte se v předstihu!

Výběr článků

Načítám