Hlavní obsah

Vodáci vycvičili prase! Nosí panáky!

Novinky, STOCK Plzeň, a.s.

Čechy přinesly světu nový sport! Jedná se o tzv. flasking! Nová sportovní disciplína spatřila světlo světa v jižních Čechách a u jejího zrodu stála parta vodáků. Jedná se vlastně o surfování na prázdných lahvích od rumu.

Článek

Žít se prostě musí, ať je na smrtelné posteli na co vzpomínat! To docela dobře pochopila vršovická parta vodáků, která si svoje legrácky natočila na kameru! Kdo by jim taky uvěřil, že měli na vodě prase, které transportovalo panáky?

To si žádalo videodokumentaci stejně jako další kousky. Eskymák s otevřenou kánoí, surfing na vypitých lahvích nebo dálková aplikace panáků, to se prostě musí vidět. A pak se to samozřejmě musí někam pověsit, ať se na to můžou mrknout i kamarádi, co zůstali doma kvůli rýmičce. Na videa můžete kouknout zde.

Ve velkém se teď rozhodl tuhle akci zopakovat kultovní výrobce lihovin z Božkova. Stačí v partě natočit video, ke kterému by se dal přihodit titulek Božkovství světa, a pověsit ho na stránky www.bozkovstvisveta.cz. Za nejlépe hodnocený příspěvek vyhrajete padesát tisíc, trička a alkoholu tolik, kolik jako parta kamarádů unesete.

Není tohle příležitost, jak zažít něco nezapomenutelného? A jestli nevíte, co je to Božkovství světa, tak tady je malá nápověda. Když prase nosí panáky místo vrchního, tak to je prostě mazec. Jen tak to neuvidíte. Prase je mistr světa a všechny to baví! No, a když se tam navíc nějak objeví i Božkov, bude to ideální!

Padesát tisíc a pití kolik unesete! Umíte si představit ten mejdan? To všem slezou nehty!

Výběr článků

Načítám