Hlavní obsah

Vchodové dveře LOMAX vynikají nebývalou odolností a výbornými izolačními vlastnostmi

Novinky, Lomax.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již dlouho neplatí, že by byl zákazník při výběru vchodových dveří odkázaný pouze na jeden či dva typy. Stále větší popularitu získávají v současnosti dveře vyrobené z hliníku. Proti dřevěným nebo dřevotřískovým typům mají několik zásadních výhod.

Foto: Lomax.cz

Vchodové dveře LOMAX

Článek

Hliník platí za materiál, který oplývá vysokou pevností a dlouhou životností. Velmi dobře se to projevuje právě na dveřích, které jsou z něj vyrobené. „Hliníkové dveře je možné použít i do extrémně namáhaných prostor, jakými jsou například vchody do panelových či bytových domů,“ říká Lubomír Valenta ze společnosti Lomax. Ta je na českém trhu jedničkou ve výrobě garážových vrat, v loňském roce však do svého sortimentu zařadila i hliníkové dveře.

Foto: Lomax.cz

Lomax v loňském roce do svého sortimentu zařadila i hliníkové dveře.

Díky promyšlené konstrukci a přerušení tzv. tepelných mostů oplývají dveře vyrobené z hliníku výbornými izolačními vlastnostmi, a to i v případě prosklení. Díky tomu tak snižují náklady na klimatizaci i topení. Významná je v tomto případě i zvuková izolace, jež je díky použití nejkvalitnějších materiálů na špičkové úrovni. Nedílnou součástí vchodových dveří jsou i bezpečnostní prvky.

Foto: Lomax.cz

Díky promyšlené konstrukci a přerušení tzv. tepelných mostů oplývají dveře vyrobenéz hliníku výbornými izolačními vlastnostmi, a to i v případě prosklení.

V případě společnosti Lomax jsou hliníkové dveře standardně osazovány tříbodovým bezpečnostním zámkem, který je proti pokusům překonat dveře bez klíče maximálně odolný.

Foto: Lomax.cz

Vchodové dveře lze dokonale sladit s garážovými vraty a podtrhnout tak celkový vzhled domu.

Výběr článků

Načítám