Hlavní obsah

Vánoce nebudou s kaprem, ale s Roborybou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud jste rodiče školních nebo předškolních ratolestí a přežili jste loňskou sběratelskou mánii s Hnusáky Lepáky, které jste měli nalepeny i na toaletním prkénku, tak letos na Vás čeká nová rybí mánie s Roborybou, která se bude ve Vaší vaně prohánět k velké nelibosti Vánočního kapra.

Vyzkoušejte novou Roborybu

Článek

Do Vaší vany, stejně jako do konvice na vodu, akvária nebo vázy míří Roboryba. Nejznámější česká hračkářská firma se totiž chystá uvést na trh novinku, malou robotickou rybu, která si svou dokonalostí nezadá s tou opravdovou. Umí plavat pod vodou ve všech směrech, aktivuje se sama ve vodě, stejně jako se po vytažení z vody uvede do klidového stavu. Její velikost jí umožňuje pohybovat se v nádobách jakýchkoli velikostí a jediné, co pojídá, jsou baterie.

Roboryba

Určitě dobrým hlediskem této hračky je, že péče dětí o malého sympatického tvora je pro ně výukou, užijí si spoustu zábavy a to nejen samy, ale i s kamarády nebo sourozenci. Na výběr mají z osmi druhů, od přátelských rybiček, které byste hledali ukryté v mořských sasankách, až po dravé žraloky.

Roboryba

Dokáže pobavit nejenom děti, ale určitě i dospělé. Jedinou záchranou pro rodiče je, že tato rybka nezničí rozpočet, nepotřebuje jako ta opravdová vzduchování ani podvodní rostlinky nebo čistící soupravu, cena Roboryby se vším všudy je jen 249 Kč a najdete ji v prodejnách Sparkys.

Roboryba

Výběr článků

Načítám