Hlavní obsah

V září je poslední možnost podat přihlášku na vysokou školu

Novinky, VŠEM

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Začíná nový akademický rok a posluchárny vysokých škol se již brzy zaplní novými studenty. Přesto jsou tací, kteří se z rozličných důvodů dosud nerozhodli, na kterou školu nastoupí. Kam se lze ještě hlásit a které obory je stále možné studovat?

Studium VŠEM

Článek

Až do 15. září 2013 přijímá přihlášky například Vysoká škola ekonomie a managementu. Moderní pražská vysoká škola nabízí studium bakalářských oborů Podniková ekonomika, Komunikace a lidské zdroje či Marketing, navazujícího magisterského oboru Management firem či prestižního programu MBA.

 „VŠEM je moderní vysoká škola s inovativním systémem výuky. Snažíme se ve výuce využívat moderní technologii, jako například E-learning či videopřednášky. Díky našemu lektorskému týmu, který tvoří uznávaní akademici i zkušení odborníci z praxe, mají naši studenti záruku kvalitní výuky,“ říká Lucie Čunderliková, ředitelka VŠEM.

Budova VŠEM

Škola nabízí také studium v kombinované formě výuky, jehož výhodou je například to, že výuka i zkoušky probíhají pouze o víkendech. „Víme, jak těžké je skloubit práci, rodinu a studium, proto se snažíme, aby studijní povinnosti nezasahovaly do pracovního týdne,“ vysvětluje Čunderliková.

Více informací o VŠEM a možnostech studia na Dni otevřených dveří 3.9.2013 či na www.vsem.cz.

Výběr článků

Načítám