Hlavní obsah

V Rezidenci Na Hřebenkách zbývá již jen pár posledních bytů

V Praze 5 na Hřebenkách, v jedné z nejvyhledávanějších pražských rezidenčních čtvrtí, se v blízkosti parku Klamovka nachází Rezidence Na Hřebenkách, projekt nového bydlení.

Jižní pohled na dům

Článek

Park Klamovka, Petřín, Strahov či vzdálenější Ladronka s oborou Hvězda – to jsou hlavní lákadla Hřebenek, části pražského Smíchova. Přidá-li se starší vilová zástavba a zejména velmi dobrá dostupnost do centra Prahy, vzniká tak ideální místo k bydlení. A právě zde mezi ulicí Na Hřebenkách a Podbělohorská byl postaven zajímavě řešený projekt Rezidence Na Hřebenkách.

Téměř všechny byty mají obývací pokoj orientovaný na jih, směrem do smíchovského údolí. Architekt maximálně využil umístění domu do svahu Strahovského kopce, takže výhled mají i byty v nižších patrech. Naopak většina ložnic využívá přirozeného severního stínu. Výhodná orientace bytů je doplněna vysokým standardem vybavení. Pro zajištění soukromí nejsou na patře více než tři byty. V podzemí je připraven dostatek prostorných sklepů a parkovacích míst, některá řešená pomocí zakladačů.

Z původních 33 bytů jich k prodeji zbývá již jen méně než 1/3.

Přijďte se podívat, jak se bydlí na Hřebenkách.

Rezidence Na Hřebenkách

Výběr článků

Načítám